Her finder du nogle af branchens ledige stillinger.

Ønsker du at få et stillingsopslag ud til branchen, så kontakt Anita Rasmussen på ar@ikf-branche.dk

Det koster kr. 1.500,- ekskl. moms. Stillingsopslaget slettes ved jobopslagets frist.

Billund Bad søger engageret og dedikeret bademester.

Billund Bad søger en ny Bademester med start den 1. maj 2024, da vores nuværende Bademester har valgt at gå på pension, efter mere end 40 års trofast service.

Er du en leder, der er engageret og dedikeret og kan sikre en sund balance mellem udvikling og stabil drift? Det gælder interne og eksterne samarbejdsrelationer, effektive teknologier, samt aldrig at gå på kompromis med sikkerheden for vores brugere.

Dine ansvarsområder og opgaver

Du vil være i en fleksibel rolle, hvor der må prioriteres mellem udviklingsopgaver og daglig drift i et tæt samarbejde med bestyrelsen.

Som en del af din rolle arbejder du internt med motivation og ledelse. Du vil være ansvarlig for at inspirere og motivere samt uddanne medarbejderne til at præstere bedst muligt for at skabe sjove og sikre oplevelser for gæster/brugere.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Lede og motivere medarbejdere.
 • Samarbejde med Billund kommune, skoler, svømmeklubben og andre brugere.
 • Udvikle og implementere nye aktiviteter for nuværende og potentielle nye gæster, brugere og samarbejdspartnere.
 • Have ansvar for svømmehallens sikkerhed, drift og udlejningsaktivitet, herunder vedligehold, rengøring, hygiejne, medarbejder bemanding.
 • Have økonomisk overblik, udarbejde budget og opfølgning.
 • Planlægge og gennemføre livredderkurser og prøver for ansatte og evt. eksterne samarbejdspartnere.
 • Være i badet i den primære arbejdstid i dagtimerne på hverdage. Du må forvente at både aften- og weekendarbejde kan forekomme.
 • Indgå i en tilkaldeordning med badets øvrige medarbejdere.

Din profil

Du får et job med stort ansvar, hvor du har frihed til at sætte dit præg på, hvordan vi skal drive et moderne svømmebad. Du har en bred kompetence profil som

 • Personaleleder, der kan sikre topmotiverede medarbejdere i alle funktioner.
 • En god netværker, der kan fastholde og udvikle gode samarbejdsrelationer med nuværende og potentielle nye samarbejdspartnere og brugere – med god kontakt til børn og unge.
 • I den administrative side af jobbet har du et solidt overblik over alle aspekter af Billund Bad fra administration, el, vand- og varmesystemer til personaleforhold, lovgivning, aftaler og kontrakter.
 • Med en teknisk baggrund og en eventuel håndværksfaglig uddannelse vil du være i stand til at sikre den daglige drift af de tekniske anlæg i tæt samarbejde med vores tekniker/pedel.
 • Vil have fordel af erfaring inden for området. Det er nødvendigt, at du har eller er villig til at opnå hygiejnebevis og erhvervslivreddercertifikat indenfor 2 måneder efter ansættelsen.
 • Kan begå dig på engelsk når der er gæster eller du møder samarbejdspartnere med udenlandsk baggrund.

Du bliver en del af et team med plads til humor, og du må gå i spidsen og være klar til at springe ud på dybt vand.

Vi tilbyder                                          

En fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, og indplacering sker efter overenskomsten mellem KL og HI/Organisation for ledende medarbejdere i Idræts,- kultur og Fritidssektoren.

Velordnede forhold og afvekslende arbejde blandt en masse glade gæster og gode kolleger.

Relevant svømmehal-teknisk uddannelse og eventuelt anden uddannelse ift. ovennævnte ansvarsområder og opgaver.

Om Billund Bad

Vi er en selvejende institution med selvstændig bestyrelse og ledelse.

Billund Bad har flere svømmebassiner og faciliteter som wellness område, spabad, sauna, dampbad, vandrutsjebane, motionslokale og en cafe med tilhørende køkken.

Vi har et stort gæstepotentiale med både fastboende borgere i Billund og oplandet samt mange turister, som opholder sig i områdets mange overnatningssteder.

I Billund Bad tilbydes desuden forskellige aktiviteter blandt andet i et veludviklet samarbejde med Billund svømmeklub.

Hos os vil du finde en dynamisk arbejdsplads med muligheder for udvikling i bred forstand, hvor vi værdsætter engagement, innovation og teamwork.

Vi er et team, der dækker kompetencer inden for livredning, teknik, rengøring, administration. Der er både fastansatte og løst ansatte; i alt ca. 20 ansatte medarbejdere.

Vil du vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte formand for bestyrelsen Michael Hedegaard på mihe@iba.dk / tlf. 25284204 eller næstformand Esben Christensen på ecco92christensen@gmail.com / tlf. 52211850.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre mere om dine kvalifikationer samt din motivation for jobbet.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex – link: https://www.jobindex.dk/ansoegninger/ny/2050460?source=jobtext

På JobnetSend snarest din ansøgning, da vi afholder samtaler løbende med start i uge 10, og efterhånden som vi modtager relevante ansøgninger.

Billund Bad – Åstvej 8 –  7190 Billund –  Tlf. 75331508 – www.billund-bad.dk