Solar Danmark A/S                                                                                                                                         

 Rådgivning om klima- og energiløsninger, indkøb, uddannelse og udlejning af udstyr 

Med Solar som medspiller har I som IKF-medlem, adgang til professionel rådgivning og support på et bredt varekatalog med mere end 275.000 varer inden for belysning, el, vvs, sanitet, værktøj, klima- og energiløsninger, sikring og forbrugsartikler. Solar stiller også flittigt op og informerer IKF medlemmer om relevante nyheder, tilbud og sparring. Dertil får I en fast konsulent tilknyttet.

Partnerskabet gør forskellen, og vi anbefaler at I besøger Solars website til Sport & Fitness faciliteter. Har I spørgsmål, ønsker at vide mere om aftalen, eller I ønsker at få oprettet en konto og komme i gang med samarbejde med Solar, så kontakt Solar på telefon 76 52 75 20 eller tag fat i en af deres faste konsulenter, som bliver tilknyttet jer;

Sjælland & Øer; Account Manager Malte Frydahl Tlf. 23 20 84 88 mfy@solar.dk                                            Jylland/Fyn;  Account Manager Markus Müller Holmgaard Tlf. 42 75 20 18 mmh@solar.dk

Website; https://www.solar.dk/din-branche/trade/sportogfitness/

VIGTIGT – at I oplyser I er medlem af Brancheorganisation IKF for at den rigtige indkøbsaftale tilknyttes jeres konto.

Samhandel  Indkøbsforening                                                                                                                       

– I får fakta på bordet før en aftale..                                                                                                               

IKF kan nu tilbyde medlemmer mulighed for at tegne medlemskab af indkøbsforeningen Samhandel – til en IKF specialpris.

Samhandel er en professionel indkøbsforening med en årlig indkøbsvolumen tæt på én milliard kroner, som holder styr på indkøbsfunktionen. Et samarbejde med Samhandel giver økonomiske gevinster for alle medlemmerne på totalindkøb, som man ikke finder andre steder. Fordelen ligger ikke kun i det økonomiske, men vi ser også en styrke i at I også får frigivet tid til at fokusere 100 % på egne kerneområder, nemlig driften af idrætsanlæggene. Den digitale sikkerhed er høj, og I har alle leverandører samlet på én digital platform, I kan følge jeres køb, der er fakturakontrol, og I kan hele tiden se, hvor I ligger i forhold til de forskellige bonustrin.

IKF ser Samhandel som en loyal og troværdig samarbejdspartner, og hvis I overvejer om det kan betale sig at tegne et medlemskab af indkøbsforeningen, så kan I trygt tage fat i dem. Inden aftalen indgås kommer Samhandel på besøg og går det hele igennem med jer, så I sammen får fakta på bordet og ved om det betaler sig at blive medlem. Og I kan til enhver tid få et gratis service besøg. Har I en leverandør, I vil holde fast i, er man ikke tvunget til at bruge en leverandør fra Samhandel.

IKF medlemmer kan tegne medlemskab til en særpris på kr. 8.000 kroner, normalt kr. 10.000 kroner – og der er ikke noget årsgebyr. Samhandel er et non-profit AMBA ejet af medlemmerne, som derfor deler overskuddet i forhold til deres omsætning i Samhandel. Altså yderligere et økonomisk incitament til at melde sig ind. Ønsker du at høre mere om medlemskabet, kontakt; Sten Bang på telefon 78 70 25 80 eller mail; sb@samhandel.dk

Website; https://www.samhandel.dk/da/

VIGTIGT – at I oplyser I er medlem af Brancheorganisation IKF.

NORTH Forsikringsagentur

Brancheaftale målrettet selvejende sportshaller, idrætscentre og svømmehaller

IKF samarbejder med NORTH Forsikringsagentur der tilbyder en brancheløsning med et rigtig godt dækningsomfang og meget attraktive priser.

NORTH Forsikringsagentur har i dag et stort antal sportshaller, idrætscentre og svømmehaller forsikret i deres ’Hal-aftale’. Det giver dem dermed et bredt og godt kendskab til hallernes forsikringsmæssige problematikker samt håndtering af deres skader.

Ved at være forsikret i Hal-aftalen sikres I, at få stordriftsfordele som enkeltstående hal.

Nogle af forsikringens fordele er:

  • Godt dækningsomfang og evnen til at lukke de huller der ofte kan være i en almindelig forsikring
  • En fast og let tilgængelige kontaktperson
  • Alle forsikringer samlet på kun én police
  • De anmelder dine skader og rådgiver løbende

Forsikringen tegnes direkte ved NORTH Forsikringsagentur og har du brug for at vide mere, kan du altid kontakte dem for en uforpligtende snak om hallens forsikringer.

Telefon: 2562 1884

Mail: info_NFA@northrisk.dk

Læs mere om NORTH Forsikringsagentur her (link til vores hjemmeside) eller download materiale her (vedhæftede flyer)