Kurser

IKF udbyder kurser, webinarer og uddannelse, se hvad vi har af aktuelle muligheder. Der kommer løbende nyt til, så følg med..

IKF SVØM – ERFA-dage for svømmehaller, 30. april-1. maj i Nyborg

“IKF SVØM” er vores nye fisk i vandet, som vi glæder os til at introducere for jer. “Nye” er dog ikke helt korrekt, for fakta er, at vi genoptager en af husets tidligere og meget populære traditioner.

Hvorfor svømme rundt hver for dig, når vi kan springe ud, dykke end og blive klogere sammen i “IKF SVØM”.

Vi har et virkelig stærkt og spændende program, så glæd jer til vores ERFA-dage, som bliver et helt bassin fyldt med inspiration, læring, nye trends, praktik og teknik, fremtidens svømmehal, sikkerhed og en masse andet, som i den grad er relevant for jer.

Overnatning og middag d. 30. april bliver på Sinatur Hotel Storebælt.

For program og tilmelding; https://www.conferencemanager.dk/sikkerhedisvoemmebade

 

IKF Roadshow “Rengøring i øjenhøjde”

IKF udbyder i samarbejde med Stadsing Academy et 4 timers Roadshow ” Rengøring i øjenhøjde”, målrettet rengøringspersonale og servicemedarbejdere i idrætsfaciliteterne. Programmet er en kombination imellem teori og praksis.

Rengøring i en idrætsfacilitet er ikke bare et simpelt arbejde, som alle kan udføre. Det er et vigtigt arbejde, at sørge for at vores omgivelser er rene og hygiejniske og det er et krævende arbejde som bidrager til sundhed og trivsel for os alle. Og det er jo præcis det vi gerne vil levere i vores idrætsfaciliteter.

Derfor sætter vi nu fokus på de mange dygtige rengørings- og servicemedarbejdere som vi har ude i idrætsfaciliteterne, nu er det deres tur til at komme ud og tilegne sig viden, sparre med deres kolleger og have nogle gode og  inspirerende timer.

Det er ikke kun en fordel for rengøringspersonalet og servicemedarbejderne, som får bedre arbejds-vilkår og mere respekt. Det er også en fordel for alle dem, som nyder godt af deres arbejde og bestemt også for faciliteten.

Arrangementet er ikke en leverandør-demo, men en overordnet læring om hvordan der gøres bedst rent i idrætsfaciliteten, Vi hjælper med at effektivisere og gøre det nemmere. Vi kigger også på de reelle udfordringer som er på de anlæg hvor vi afholder vores Roadshows og taler løsninger. Roadshowet vil klæde personalet godt på til opgaverne ude i idrætsfaciliteterne, og de vil herefter kunne effektivisere rengøringsindsatsen og skåne miljøet. Medarbejderne får kendskab til forskellige typer af snavs og hvordan de på bedste vis fjernes, som i sidste ende sparer både tid og penge.

For program, yderligere info og link til tilmelding på de forskellige lokationer – klik her:

Rengøring i øjenhøjde – 1

 

GSF 1-dags ERFA møde

Torsdag den 18. april 2024 slår vi dørene op til en spændende Green Sport Facility erfadag, fuld af bæredygtige oplevelser.

Denne gang mødes vi i Idrættens Hus i Brøndby, som for kort tid siden blev Green Sport Facility certificeret. Vi skal have en rundvisning i huset og høre mere om deres rejse mod certificeringen – hvordan de har grebet GSF an.

Herefter får vi et indlæg om harpiks v/ Dansk Håndboldforbund, og vi skal høre fra en elitesports-udøver, hvordan man fra det perspektiv ser på en idrætsfacilitet. Hvilke forventninger har man til den gode idrætsfacilitet.

Der er selvfølgelig også masser af tid til netværk, vidensdeling og erfaringsudveksling.

 

 

For program og tilmelding:

KUNSTGRÆS ERFA, d. 28. maj i Glostrup

Kunstgræsbaner er en vigtig del af dansk fodbold, og vi har ca 400 kunstgræsbaner etableret i Danmark. Spørgsmålene omkring kunstgræs er mange, og det er bestemt ikke blevet mindre efter at EU-kommissionen har fået opbakning fra EU-landende til et forbud mod brugen af gummigranulat i kunstgræsbaner.

Vi afholder en spændende temadag i Glostrup, hvor vi vil blive klogere på fakta og løsninger. Vi kigger nærmere på muligheder, infill/ non-infill, planlægning og anlæggelse, korrekt pleje af banerne, drift samt miljørigtig bortskaffelse eller genanvendelse af banerne.

Vi får en rundvisning på Glostrup-banen og hører nærmere om projektet, herunder etableringen, brugen, vedligehold og erfaringerne med sand-infill. Glostrup-banen er et stort klimatilpasningsprojekt, der på bedste vis kombinerer rekreative formål og klimatilpasning som både boldbaner og regnvandsbassiner.

For program og tilmelding:

https://www.conferencemanager.dk/erfakunstgraes