Kurser

IKF udbyder kurser, webinarer og uddannelse, se hvad vi har af aktuelle muligheder. Der kommer løbende nyt til, så følg med..

IKF Roadshow “Rengøring i øjenhøjde”

IKF udbyder i samarbejde med Stadsing Academy et 4 timers Roadshow ” Rengøring i øjenhøjde”, målrettet rengøringspersonale og servicemedarbejdere i idrætsfaciliteterne. Programmet er en kombination imellem teori og praksis.

Rengøring i en idrætsfacilitet er ikke bare et simpelt arbejde, som alle kan udføre. Det er et vigtigt arbejde, at sørge for at vores omgivelser er rene og hygiejniske og det er et krævende arbejde som bidrager til sundhed og trivsel for os alle. Og det er jo præcis det vi gerne vil levere i vores idrætsfaciliteter.

Derfor sætter vi nu fokus på de mange dygtige rengørings- og servicemedarbejdere som vi har ude i idrætsfaciliteterne, nu er det deres tur til at komme ud og tilegne sig viden, sparre med deres kolleger og have nogle gode og  inspirerende timer.

Det er ikke kun en fordel for rengøringspersonalet og servicemedarbejderne, som får bedre arbejds-vilkår og mere respekt. Det er også en fordel for alle dem, som nyder godt af deres arbejde og bestemt også for faciliteten.

Arrangementet er ikke en leverandør-demo, men en overordnet læring om hvordan der gøres bedst rent i idrætsfaciliteten, Vi hjælper med at effektivisere og gøre det nemmere. Vi kigger også på de reelle udfordringer som er på de anlæg hvor vi afholder vores Roadshows og taler løsninger. Roadshowet vil klæde personalet godt på til opgaverne ude i idrætsfaciliteterne, og de vil herefter kunne effektivisere rengøringsindsatsen og skåne miljøet. Medarbejderne får kendskab til forskellige typer af snavs og hvordan de på bedste vis fjernes, som i sidste ende sparer både tid og penge.

For program, yderligere info og link til tilmelding på de forskellige lokationer – klik her:

Rengøring i øjenhøjde – 1

 

GSF 1-dags ERFA møde

Torsdag den 18. april 2024 slår vi dørene op til en spændende Green Sport Facility erfadag, fuld af bæredygtige oplevelser.

Denne gang mødes vi i Idrættens Hus i Brøndby, som for kort tid siden blev Green Sport Facility certificeret. Vi skal have en rundvisning i huset og høre mere om deres rejse mod certificeringen – hvordan de har grebet GSF an.

Herefter får vi et indlæg om harpiks v/ Dansk Håndboldforbund, og vi skal høre fra en elitesports-udøver, hvordan man fra det perspektiv ser på en idrætsfacilitet. Hvilke forventninger har man til den gode idrætsfacilitet.

Der er selvfølgelig også masser af tid til netværk, vidensdeling og erfaringsudveksling.

 

 

For program og tilmelding:

IKF SVØM – Erfadage for svømmehaller

“IKF SVØM” er vores nye fisk i vandet, som vi glæder os til at introducere for jer. “Nye” er dog ikke helt korrekt, for fakta er, at vi genoptager en af husets tidligere og meget populære traditioner.

Hvorfor svømme rundt hver for dig, når vi kan springe ud, dykke end og blive klogere sammen i “IKF SVØM”. 

Vi er tæt på at lande med et virkelig stærkt og spændende program, så glæd jer til vores ERFA-dage, som bliver et helt bassin fyldt med inspiration, læring, nye trends, praktik og teknik, fremtidens svømmehal, wellness, nye events og en masse andet, som i den grad er relevant for jer.

Programmet bliver sammensat således, at nogle spor er fælles og andre er opdelt.

Vi melder datoer og tilmelding ud inden længe – glæd jer – det gør vi.

 

 

Hvorfor er der så mange, der drukner?

Den 19. september stiller Rådet for Større Bade- og Vandsikkerhed skarpt på drukneulykker, hvordan de forebygges, og hvordan den enkelte kan bidrage med at styrke bade- og vandsikkerheden. Konferencen vil tage udgangspunkt i sikkerhed både ved danske strande og søer og i danske svømmehaller. Konferencen fuldendes med en afslutningsdebat, hvor pointer og konklusioner fra dagen opsummeres og den røde tråd trækkes. Rådets bestyrelse ønsker, sammen med konferencens deltagere at sætte kursen for det fremtidige arbejde med bade- og vandsikkerhed.

GSF-erfa møde 2023

Dette års GSF-erfa møde er henlagt til det skønne THY, og finder sted i dagene 20.-22. september. Programmet er spækket med masser af læring og inspiration til grøn og bæredygtig drift. Vi skal arbejde med verdensmål, besøge Nationalpark THY, Sydthy Kurbad og vi skal til Østerild og se verdens største vindmølle – guidet tur. Vi skal også en tur til Klitmøller #ColdHawaii, og vi slutter af med besøg hos Re-Match i Herning, som genanvender udtjente kunstgræsbaner. Der er selvfølgelig også sat tid af til hygge, netværk og daglig sparring.