Om IKF

Velkommen til  Brancheorganisationen IKF–Idræt Kultur Fritid

Brancheorganisationen IKF repræsenterer danske idrætsfaciliteter, både kommunale og selvejende.

IKF arbejder for Idræts-, kultur- og fritidsbranchen, med at styrke branchen i forhold til omverdenen og i forhold til besluttende og politiske organer henholdsvis lokalt, regionalt og på landsplan.

IKF står stærkt blandt andre idrætsorganisationer, branchemæssigt og politisk og vi udnytter og bruger det talerør vi har og påvirker den offentlige debat, så vi får styrket og synliggjort vores medlemmer og vores fælles branche.

Vi lever i en foranderlig tid, hvor der i den grad er behov for stærke aktører, der taler branchens sag, og det er det vi som brancheorganisation er forpligtet til.                                                      IKF har fuld fokus på idræts, kultur og fritidsbranchen, og vi lægger stor vægt på at give vores medlemmer kyndig vejledning og rådgivning i lovgivning, miljø, bæredygtighed, drift mm.

Lederservice er ligeledes en høj prioritet hos os, vi kan hjælpe med juridiske, ledelsesmæssige og praktiske spørgsmål.

Fremtidens idrætsanlæg er bæredygtige i bred forstand – økonomisk, socialt og miljømæssigt. I samarbejde med Green Key sekretariatet, varetager vi en miljøcertificering for idrætsanlæg som sportshaller, svømmeanlæg, sportspladser, skøjtehaller og arenaer. Det er en søster ordning til Green Key kaldet Green Sport Facility.

IKF udbyder relevante og tidssvarende aktiviteter, arrangementer og erfadage med fuld fokus på læring og vidensdeling. Dette gør vi indenfor alle områder af faciliteten og for alle ledere og ansatte i faciliteten.

Et facilitets medlemskab hos IKF kommer alle i faciliteten til gavn.

IKF arrangerer Danmarks største branchemesse for Idræts, kultur- og fritidssektoren, vi udgiver et populært branchemagasin og vi sørger for at holde vores medlemmer opdateret via ugentlige nyhedsbreve.

Sammen kan vi udnytte hinandens mange ressourcer og kompetencer, sammen kan vi relatere til hinanden, drage fordele af hinanden og sammen kan vi skabe succesfulde idræts-, kultur-og fritidsanlæg.

Idrætsfaciliteter, svømmeanlæg og andre virksomheder med interesse og virke indenfor idræts-, kultur- og fritidssektoren bør tegne et medlemskab af netværks- og brancheorganisationen IKF og blive en aktiv del af et stort og stærkt netværk.

Meld jer ind i IKF, et stærkt netværk sikrer en stærk branche.

Download vores brochure