Kurser

IKF udbyder kurser, webinarer og uddannelse, se hvad vi har af aktuelle muligheder. Der kommer løbende nyt til, så følg med..

Den 24. maj sætter IKF fokus på problemet med uroskabende ungegrupperinger!

Vi oplever desværre en stigning af unge mennesker der forsamles i grupper og ankommer til vores svømmehaller, idrætsanlæg og til arrangementer med generende og
truende adfærd. Dette resulterer i trusler, hærværk og utryghedsskabende adfærd overfor de øvrige gæster samt personalet. I flere tilfælde har det været nødvendigt at
tilkalde politiet.
Lad os sammen blive klogere på hvordan vi kan skabe ro og tryghed i vores svømmehaller, saunaer og idrætsanlæg, både for personale og brugerne. Vi kigger nærmere på
hvordan vi kan håndtere disse situationer bedst muligt, som jo både omfatter grupper af unge samt grupper af unge mænd af anden etnisk herkomst.
Arrangementet henvender sig til både ledere og ansatte, som ønsker at blive klædt bedre på, og som ønsker at få nogle værktøjer/ løsninger med hjem, så vi står bedre rustet fremover.
Vi kigger på mulige samarbejder, som kan bidrage og gavne.
Vi har sammensat et stærkt og spændende program og vi glæder os til at se jer.

Læs meget mere om kurset her.

Klik her for tilmelding

2 spændende temadage med Solar

Vi kan i samarbejde med Solar Danmark A/S tilbyde 2 spændende temadage, én i Brøndby og én i Vejen, så du kan vælge præcis den lokation som passer dig bedst.
Vi glæder os til at byde velkommen med et stærkt program, som består af aktuelt nyt fra branchen/ herunder IKF og GSF, spændende cases, mini udstilling og en masse givtige indlæg omkring emner som Klima og energi – Belysning – Ladestandere – Udlejning – diverse produkter mm.
Der er i den grad lagt op til en informationsrig dag i godt selskab.

 

 

Tilmelding Brøndby - klik herTilmelding Vejen - klik her

Kunstgræs – hvad nu, hvad er fakta?

Den 21. juni sætter IKF fokus på kunstgræs, hvad er fakta og hvor står vi i dag?
EU kommissionen har indført et forbud imod de mest gængse typer af granulat i kunstgræsbaner. Forbuddet vil få konsekvenser for langt de fleste af de kunstgræsbaner
– ca. 400, som i dag er etableret i Danmark.
Selvom forbuddet først indfases om 6-8 år, er det vigtigt, at vi allerede nu forholder os til temaet og de fakta som der er, så vi er klædt på til at møde den nye virkelighed, når den indtræffe
Vi afholder en spændende temadag i Silkeborg, hvor vi har sammensat et stærkt hold, som vil gøre os klogere på fakta vedr. EU forbuddet og løsninger. Vi får også en rundvisning på Silkeborgbanen og hører nærmere om projektet, herunder etableringen, brugen, vedligeholdet og de løbende undersøgelser af anlæggets miljøpåvirkning.

 

 

Program og tilmelding - klik her

Hvorfor er der så mange, der drukner?

Den 19. september stiller Rådet for Større Bade- og Vandsikkerhed skarpt på drukneulykker, hvordan de forebygges, og hvordan den enkelte kan bidrage med at styrke bade- og vandsikkerheden. Konferencen vil tage udgangspunkt i sikkerhed både ved danske strande og søer og i danske svømmehaller. Konferencen fuldendes med en afslutningsdebat, hvor pointer og konklusioner fra dagen opsummeres og den røde tråd trækkes. Rådets bestyrelse ønsker, sammen med konferencens deltagere at sætte kursen for det fremtidige arbejde med bade- og vandsikkerhed.

GSF-erfa møde 2023

Dette års GSF-erfa møde er henlagt til det skønne THY, og finder sted i dagene 20.-22. september. Programmet er spækket med masser af læring og inspiration til grøn og bæredygtig drift. Vi skal arbejde med verdensmål, besøge Nationalpark THY, Sydthy Kurbad og vi skal til Østerild og se verdens største vindmølle – guidet tur. Vi skal også en tur til Klitmøller #ColdHawaii, og vi slutter af med besøg hos Re-Match i Herning, som genanvender udtjente kunstgræsbaner. Der er selvfølgelig også sat tid af til hygge, netværk og daglig sparring.